Balkonginglasning & Glasa in Altan i Göteborg med omnejd

Funderar ni på att glasa in eran balkong eller altan? Vi består av ett hantverkslag om 5 personer med alla bred erfarenhet av allt inom inglasningar av uterum, vinterträdgårdar, balkonger och liknande. Vi har hjälpt privatpersoner, företag & fastighetsägare i bl.a. Johannesberg, Örgryte, Gårda, Heden, Annedal, Mölndal, Högsbo & Eklanda.

Vi fram emot att höra från er! Kontakta oss för en fri offert genom att lämna ett meddelande i formuläret eller mejla oss på: jobba@renovering-goteborg.se

Fördelar med att glasa in balkong & altan i Majorna & Eklanda

Alltfler väljer att glasa in sin altan eller balkong. Fördelarna med en inglasad uteplats är många. Här listar vi några:

 • Extra kvadratmeter i ditt hus
 • Innedjur kan tryggt gå ut på balkongen
 • Enklare att inreda och underhålla
 • Ökat värde på bostaden
 • Mysigare och mer privat uteplats
 • Skyddar mot fukt och vind

Många tror att det blir mycket varmare i en inglasad balkong på sommaren. Det stämmer, men med skjutdörrar som kan öppna upp när det är för varmt åtgärdar det problemet nästan helt och hållet.

Innan du glasar in din altan i Mölndal & Frölunda

Innan du bestämmer dig för att glasa in din altan så fundera på vad syftet med inglasningen är. Vill du primärt skydda mot väder och vind? Vill du kunna använda rummet under de kallare årstiderna? Att glasa in altanen är nästan alltid en bra idé, men att fundera på varför just du vill ha det kan underlätta bygget. Vill du kunna sitta i uterummet under vintern kanske någon form av uppvärmning kan vara värd att installera, till exempel infravärmare eller terrassvärmare.

Kontakta oss för en fri offert och tidsplan

Vi är mycket måna om att ge ett korrekt prisförslag så fort vi fått en överblick över din vision. Vi har lång erfarenhet av inglasning av både balkonger, altaner och terrasser, och kan således ge en korrekt tidsplan direkt. Så klart är offerten helt kostnadsfri och du förbinder dig inte till någonting innan vi skriver avtal. Kontakta oss idag och ta första steget mot en ny, fräsch inglasad balkong!

Vi bygger även terrasser & altaner i Göteborg. (Läs mer här)

Vi återkommer med en fri offert

Ni kan nå genom att antingen mejla oss på: jobba@renovering-goteborg.se eller genom att lämna ett meddelande till höger. Om ni vill besöka oss på så finner ni oss på: Raketgatan 6, 413 20 Göteborg

Kontakta Byggföretag i Göteborg

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *