Ett byggföretag med helhetslösningar i Göteborg

Professionellt byggföretag med kunskap om Attefallshus

Är du i behov av ett byggföretag som kan hjälpa dig att bygga ett Attefallshus på plats? Då har du kommit helt rätt. Vi på  erbjuder dig professionella och utbildade snickare med både yrkesstolthet och rätt kompetens för arbetet.

Vi erbjuder lösningar för alla behov

När du anlitar oss kan du vara säker på att vi får Attefallshuset på plats och att vi dessutom tar ansvar för våra projekt. Till oss kan du vända dig om du vill ha hjälp med hela eller delar av ditt bygge. För din säkerhets skull ser vi också till att du får en av de bättre garantierna på marknaden.

Ett Attefallshus för många användningsområden

Att arbetet ska utföras med perfektion och inom tidsramen är naturligtvis väldigt viktigt. Vi lyssnar på dina idéer, men kommer också med rådgivning och information när det krävs. Ett Attefallshus är ett utmärkt alternativ till den som vill ha en gäststuga, ett året-runt-boende eller varför inte ett kontor eller ett förråd.

Bekymmersfritt och utan bygglov i Göteborg

För att säkerställa att ditt Attefallshus är rätt i tiden och kan stå sig länge ser vi till att alltid erbjuda en snygg och tidlös design. Ett Attefallshus är i de flesta fall max 25 kvadratmeter, vilket betyder att du inte behöver ansöka om bygglov.

Marknadsmässiga priser och yteffektiva planlösningar

Med en yteffektiv planlösning och moderna tekniker ser vi till att du får ett Attefallshus som du kan använda till precis vad du vill. Vi på oss har många års erfarenhet av att ombyggnad, tillbyggnad och nybyggnationer och naturligtvis erbjuder vi också marknadsmässiga priser.

Vi hjälper dig att förverkliga dina idéer

Har du egna idéer som du vill ha hjälp att förverkliga? Kanske vill du ha ett högre eller större Attefallshus? Vi står redo att erbjuda dig alla pusselbitar du behöver och kan till och med hjälpa dig med tillståndsansökningar för er byggnation.

Offert? Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *