Vi bygger poolhus i Göteborg som står pall!

Vill du kunna förlänga sommaren och spendera mer tid utomhus? Kanske har du blivit berikad med en stor tomt där du även har en pool? Då kan ett poolhus vara den bästa lösningen för dig. Ett rogivande och vackert hus intill poolen kommer inte bara att få tomten att se mer exklusiv ut, utan poolhuset ger även möjlighet till ett härligt umgänge, sena fester eller efterlängtad avkoppling.

Snygga och hållbara lösningar

Vi på vet vad som krävs för att ditt poolhus inte bara ska bli snyggt, utan att det även ska hålla för ändamålet. Vi finns med dig från början till slut och kan bistå med allt från byggnad till rådgivning och planering av design.

Ett härligt komplement till din pool

Hur många gånger har du inte simmat i poolen och önskat att det fanns ett poolhus nära till hands? Om du har svarat “ofta” på den frågan är det hög tid att också planera inför ett. Ett poolhus är ett fantastiskt komplement som du kommer att ha stor användning för vid din swimmingpool.

Seriös och kunnig byggfirma med mångårig erfarenhet

Med bred kunskap och mångårig erfarenhet ser vi till att ditt poolhus blir exakt som du har tänkt dig. Vi har träarbetare som arbetar med träpanel såväl som betongkonstruktionerna och lyssnar alltid till kundens visioner och önskemål.

Ett byggföretag med mångårig erfarenhet av poolhus

Det är viktigt att ditt poolhus är stabilt och att det håller för det väder och vind som det kommer att utsättas för. Vi på erbjuder dig kostnadsfria offerter, så att du kan beräkna vad byggprojektet kommer att kosta dig.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Kontakta oss på jobba@renovering-goteborg.se så hjälper vi dig med ditt poolhus. Du kan anlita oss för totalentreprenad, men också för enstaka delar av bygget. Med ett poolhus förlänger du sommaren och ger möjlighet till oförglömliga kvällar vid poolen.

Offert? Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *