Kvalitetsfogning i Göteborg

Om du letar efter ett företag som genomför kvalitetsfogningar har du hittat rätt. Med många års erfarenheter i bagaget är vi på Göteborgs Hjälpande Hand AB ett tryggt alternativ som aldrig lämnar ett arbete förrän det motsvarar tufft ställda kvalitetskrav. Vi genomför alla typer av fogningar: fönster & dörrar, fasadfogning, inklädnad av förgenomföringar och mycket annat i i bl.a. Johannesberg, Örgryte, Gårda, Heden, Annedal, Mölndal, Högsbo & Eklanda.

Vi fram emot att höra från er! Kontakta oss för en fri offert genom att lämna ett meddelande i formuläret eller mejla oss på: jobba@renovering-goteborg.se

Certifierade hantverkare som får jobbet gjort

Vår fogfirma är ett arbetslag bestående av certifierade hantverkare med stor vana av att hantera både stora och små uppdrag. Väl utförda fogningar kan behövas i många olika sammanhang. Till exempel vid sprickor i fasader och väggar som bör fogas innan skadorna blir värre, vilket leder till merkostnader på sikt. Fogningar kan också vara ett sätt att skapa bättre ljudmiljö i din fastighet exempelvis genom att foga fönster och ljudtäta väggar inomhus.

Olika typer av fogningsarbeten för olika syften

Vi är specialister på många olika fogtyper. Bland våra fogningstjänster hittar du bland annat:

 • Mjukfogning – genomförs oftast i våtrum.
 • Brandfogning – brandfogning är ett sätt att täta mellan olika rum i syfte att förhindra spridning av rök och eld.
 • Prefabfogning – vi tätar delarna i så kallade ‘prefabs’.
 • Impregnering av ytor – betong och tegel skadas av fukt vilket kan förhindras med ordentligt utförda fogningar.
 • Estetisk fogning – fogning för att sätta den sista touchen efter renoveringar och i nybyggnationer.

Läs mer om våra fogningstjänster i Göteborg.

Kontakta oss för kvalitetssäkrade fogningar

Om du har fogningar som behöver genomföras är vi fogföretaget för jobbet. Kontakta oss på Göteborgs Hjälpande Hand AB och delge oss din idé. Vi räknar ut vad arbetet kommer kosta och återkopplar till dig med en detaljerad offert. Glöm inte heller bort att de flesta fogningsjobben ger dig rätt till rotavdrag. Du kan den vägen sänka kostnaden för fogning ordentligt, upp till 50 000 kronor. Fråga oss om ROT när du kontaktar oss så hjälper vi dig.

Kontakta Byggföretag i Göteborg

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *