Dags för gårdsrenovering i Vasastaden & Göteborg?

Vi är en tillgänglig byggfirma som det är lätt att känna förtroende för, tack vare våra drivna, kunniga och punktliga medarbetare. Du som är fastighetsägare eller representant för en bostadsrättsförening får gärna höra av dig när du har behov av innergårdsrenovering av olika slag!

Lokal totalentreprenör nära dig

Vi kan stå för renovering av gemensamhetsytor vid din fastighet, oavsett var i Göteborgsområdet den ligger. Vi kommer lika gärna till Askim, Fjärås, Guldheden eller Långedrag som till Sisjön,

Tynnered eller Lilleby

Vänd dig till oss för renoveringsarbeten på innergård

Vi kan bland annat stå för att:

 • Renovera innergård
 • Renovera gårdsbjälklag
 • Renovera gemensamhetsytor
 • Utföra övriga renoveringsarbeten
 • Stenbelagda uteplatser
 • Tillbyggnader, altandäck, pergolas

Du kan använda ROT-avdraget

När du vänder dig till oss för en renovering av innergård kan det vara bra att veta att ROT-avdraget gäller. Dessvärre gäller avdraget bara för privatpersoner, inte för andra fastighetsägare, bostadsrättsföreningar eller företag. Som privatperson kan du tjäna mycket på avdraget, eftersom det sänker arbetskostnaden för dig!

Vänd dig till oss för totalentreprenad

Är du i behov av en serviceorienterad byggfirma med skicklig, lojal och noggrann personal? Du har hittat rätt! Du kan anlita oss för mindre arbeten eller för totalentreprenad. Vid totalentreprenad tar vi hand om ditt projekt från planering till färdigställande, och vi står för all projektledning.

Offert? Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *