Renovering av Tvättstuga i Göteborg med omnejd

Tvättstugan kan vara en plats full av problem eller en lugn oas, full av harmoni. Vi är experter på att omvandla det förstnämnda stadiet till det mer trivsamma. Vi erbjuder kostnadsfri offert, oavsett vilket problem du vill ha åtgärdat, eller vilken uppgradering du vill göra. Du förlorar inget på att kontakta oss och se vad vi kan erbjuda!

Vi har renoverat tvättstugor i bl.a. Johannesberg, Örgryte, Gårda, Heden, Annedal, Mölndal, Högsbo & Eklanda.

Trygg & säker tvättstugerenovering i Johannesberg, Örgryte

Vi fram emot att höra från er! Kontakta oss för en fri offert genom att lämna ett meddelande i formuläret eller mejla oss på: jobba@renovering-goteborg.se

Erfarna och rekommenderade hantverkare i Mölndal & Frölunda

Vi har lång erfarenhet av renovering och ombyggnad av tvättrum och tvättstugor. Våra hantverkare är drivna och experter inom sina områden. I de fall vi behöver hjälp med annat, använder vi oss av vårt kontaktnät för att få hjälp. Vi arbetar bara med hantverkare som är minst lika drivna och kunniga som vi själva.

Problem med tvättmaskinen? Vi hjälper dig!

Fungerar inte din tvättmaskin som den ska? Låt oss ta en titt och se om vi kan hjälpa till. Att tvättmaskinen läcker eller inte längre startar kan bero på flera faktorer. I många fall kan läckage ge stora problem akut eller långsiktigt. Det är viktigt att åtgärda problemet så fort som möjligt. Tveka därför inte att kontakta oss idag på jobba@renovering-goteborg.se om något strular med din tvättmaskin eller i ditt tvättrum!

Läs mer om vårt byggföretag i Göteborg här. 

Trevligt byggföretag från Annedal som håller deadlines

Att hålla tidsplanen är så klart ett måste för alla seriösa hantverkare. Med tvättstugor är det i många fall extra viktigt. Många hus har fler än ett badrum, vilket betyder att man kan använda det andra badrummet under renoveringen. Inte många bostäder – framför allt inte lägenheter – har två eller fler tvättrum. Det betyder att tvättningen tillfälligt får avstanna eller flytta under renoveringsprocessen. Vi vet om detta och är därför extra måna om att hålla den deadline som vi kommit överens om.

Kontakta oss – Vi återkommer med en fri offert

Ni kan nå genom att antingen mejla oss på: jobba@renovering-goteborg.se eller genom att lämna ett meddelande till höger. Om ni vill besöka oss på så finner ni oss på: Raketgatan 6, 413 20 Göteborg

Kontakta Byggföretag i Göteborg

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *